Mountain Lodge

Ombergsliden Mountain Lodge

Mycket att erbjuda

Vintercafé under skidsäsongen, After Ski- och festlokal övrig tid på året. Vår timmerstuga vid skidanläggningen naturskönt beläget på Omberg med milsvid utsikt över slätten och Tåkern. Stugan byggdes på 1940-talet och charmen sitter kvar i de timrade väggarna - men på senare år har stugan renoverats med nytt kök och 2015 totalrenoverades källaren med sovrum och badrum.

Skidanläggningen med den mysiga timmerstugan ägs och drivs ideellt av Friluftsfrämjandet, Vadstena Lokalavdelning.

Vintercafé

Under skidbackens öppettider fungerar stugan som värmestuga och café. Här kan man köpra enklare rätter som soppa, korv och pizza slice, samt bullar och/eller andra godsaker.

Hyr vår fantastiska lodge

Vi erbjuder lokaler för grupper, konferenser och fester under de tider som skidbacken inte har öppet. I stugan finns fyra sovrum med 16 bäddplatser, en storstuga för 40-80st sittande gäster (beroende på hur mysigt ni vill ha det), kök och badrum. Vi kan hjälpa er med aktiviteter som barnkalas med Skogsmulle, guidningar i natur och kultur i trakterna kring Omberg, Tåkern, Rökstenen och Vadstena, samarbetskamper, höghöjdsbanor, ziplines, kajakpaddling med mera.

För frågor om aktiviteter: Linda Staaf 0730-289 290 linda@vatternevent.se

För bokning och frågor, kontakta Karl-Gunnar Eriksson på 0706-488746 eller maila karl-gunnar.eriksson@telia.com

Mountain Lodge Mountain Lodge Mountain Lodge

Webbkamera

Temperatur -2.5 °C
Vindhastighet 0.0 m/s
Vindriktning WSW
Luftfuktighet 92%
Mer väderdata
Webbkamera